Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir şelale görmek

Rüyada nehir şelale görmek

Rüyada nehir şelale görmek onu hayallerine kavuşturacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nehir şelale gördüyseniz:

  • Her şeyi siz yapmak zorunda değilsiniz.

Rüyada nehir ve şelale görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada nehir şelale görmek dertlerin biteceğine, çok hayırlı işlere atılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şelalede balık tutmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada şelaleden atlamak çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada büyük şelaleler görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, rahata kavuşmaya, mallarının ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada şelaleye düşmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet etmektedir.

Rüyada şelalenin üstünde olmak sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, aile içindeki huzurun kaçacağına inanılır.

Rüyada şelaleye tırmanmak bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments