Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşan nehir görmek

Rüyada taşan nehir görmek

Rüyada taşan nehir görmek zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına, kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşan nehir gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınızla birbirinizi ne kadar fazla tanırsanız o kadar fazla başarılı olabilirsiniz.

Rüyada taşlı nehir görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, büyük üzüntüler olacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada nehir taşması görmek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına tabir olunur.

Rüyada taşan nehir görmek tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada nehir taştığını görmek işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada taşmış nehir görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine delalettir.

Rüyada nehirde gezmek işlerinde aksama olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göl nehir görmek sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehirde sürüklenmek psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments