Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı nehir görmek

Rüyada taşlı nehir görmek

Rüyada taşlı nehir görmek birçok işin birlikte yapılacağına, ferahlayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı nehir gördüyseniz:

  • Mevcut düzenlemelerinizde, ilişkilerinizde ya da planlarınızda zayıf veya eksik halkalar ortaya çıkabilir.

Rüyada nehir taşması görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada nehir taştığını görmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına yorulur.

Rüyada taşlı nehir görmek sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, sıkıntılar son bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taşan nehir görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, tatsızlıklar çıkacağına, ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada taşmış nehir görmek insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada nehirden kurtulmak kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada akan bir nehir görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, yakın bir zaman içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada nehir kenarında durmak hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments