Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir taştığını görmek

Rüyada nehir taştığını görmek

Rüyada nehir taştığını görmek yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, talihin yüze güleceğine, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada nehir taştığını gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Rüyada taşan nehir görmek inancından ödün vereceğine, atılıma geçeceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada taşmış nehir görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına işaret eder.

Rüyada taşlı nehir görmek pişmanlığa, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına delalet eder.

Rüyada nehir taştığını görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada nehir taşması görmek rızkının sonsuz olacağına, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çok büyük nehir görmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir kenarında ev görmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil nehir görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments