Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpeği tasmasından tutmak

Rüyada köpeği tasmasından tutmak

Rüyada köpeği tasmasından tutmak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, arkasından gıybet edeceğine, kendine döneceğine, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin ya da durumların sakinleşmesini sağlamak zor olabilir.

Rüyada köpeği tasmasından tutmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına inanılır.

Rüyada köpeğin tasmasından tutmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada köpek tasması görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada tasmalı köpek görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yılana tasma takmak ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine delalet eder.

Rüyada köpege tasma takmak başının hiç dara düşmeyeceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işarettir.

Rüyada tasma takmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kişinin rahat nefes alacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tasma görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments