Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı terlik giymek

Rüyada taşlı terlik giymek

Rüyada taşlı terlik giymek maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, kazancının günden güne azalacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı terlik giymek gördüyseniz:

  • Akşama bir dedikodu sizi şaşırtabilir.

Rüyada taşlı terlik giymek parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada taşlı terlik görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak terlik giymek kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin terliğini giymek karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına yorulur.

Rüyada mor terlik giymek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Rüyada rahat terlik giymek sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada terlik giydirmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada önü açık terlik giymek problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments