Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı terlik görmek

Rüyada taşlı terlik görmek

Rüyada taşlı terlik görmek sevdiğine kavuşacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, terfi alamayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı terlik gördüyseniz:

  • Bahisleri veya iddiaları yükseltme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada taşlı terlik giymek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sorunların hallolacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşlı terlik görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine işaret eder.

Rüyada terliği yırtılmak masabaşı bir işe girileceğine, başının ağrıyacağına, büyük rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek terlik görmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine delalet eder.

Rüyada ayakkabı ve terlik kaybetmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada terliğini kaybetmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, çok sorunlu günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada çiçekli terlik görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada camide terlik kaybetmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments