Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önü açık terlik giymek

Rüyada önü açık terlik giymek

Rüyada önü açık terlik giymek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, anne baba dualarının alınacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine tabir olunur.

Rüyada önü açık terlik giymek gördüyseniz:

  • Halledilmesi zor konular veya biraraya gelmesi zor parçalar için gereğinden fazla zaman veya enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada önü açık terlik giymek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Rüyada önü açık ayakkabı giymek oldukça uzun bir yolculuğa, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapı önünde terlik görmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına tabir olunur.

Rüyada kapının önünde terlik görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine inanılır.

Rüyada açık terlik görmek daha temkinli ve garantici olacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına tabir olunur.

Rüyada önü açık ayakkabı görmek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine yorulur.

Rüyada başka birinin terliğini giymek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağına büyük terlik giymek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, işinde terfi alacağına, bilincin artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments