Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin terliğini giymek

Rüyada birinin terliğini giymek

Rüyada birinin terliğini giymek sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, hobilerine eğileceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin terliğini giymek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde birtakım gerginlikler yaşamaya müsaitsiniz.

Rüyada başkasının terliğini giymek hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı çıkarıp terlik giymek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, büyük sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tek terlik giymek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının terliğini giydiğini görmek maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına işarettir.

Rüyada birine terlik giydirmek iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının terlik giydiğini görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun terliğini giymek yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine delalet eder.

Rüyada altın terlik giymek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments