Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik giydirmek

Rüyada terlik giydirmek

Rüyada terlik giydirmek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine alamet eder.

Rüyada terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Geleneksel veya alışılmış şekilde düşünürseniz bazı ilişkilerinizin kontrolünü ele almak isteyebilirsiniz.

Rüyada mor terlik giymek büyük başarılara imza atılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ayağına terlik giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli terlik giymek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada taşlı terlik giymek hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı terlik giymek karlı işlere gireceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, ailede var olan sıkıntıların bir ayrılığa neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin terlik giydiğini görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına alamet eder.

Rüyada yeni terlik giymek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada çamurlu terlik giymek durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments