Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor terlik giymek

Rüyada mor terlik giymek

Rüyada mor terlik giymek iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mor terlik giymek gördüyseniz:

  • Karlı alışverişler, yeni iş birlikleri ya da ek işler söz konusu olabilir.

Rüyada mor terlik giymek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Rüyada mor terlik almak kar sağlayacağı işlere gireceğine, yeni siparişler alacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada mor terlik görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, hayırlı kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah terlik giydiğini görmek sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada ev terliği giymek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına işaret eder.

Rüyada terlik giymek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok kötü günler geçirileceğine, mevki kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lacivert terlik giymek çok büyük destek vereceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına delalettir.

Rüyada kahverengi terlik giymek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments