Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parlak terlik giymek

Rüyada parlak terlik giymek

Rüyada parlak terlik giymek rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada parlak terlik giymek gördüyseniz:

  • Daha bağımsız planlar yapmalısınız.

Rüyada parlak terlik giymek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, borçlarını kolayca ödeyeceğine delalettir.

Rüyada parlak terlik görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada parlak siyah elbise giymek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada parlak gelinlik giymek elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada parlak taşlı elbise giymek verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet eder.

Rüyada parlak ceket giymek parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah parlak elbise giymek kendi çok iyi hissedeceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parlak kıyafet giymek yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments