Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı su içmek

Rüyada taşlı su içmek

Rüyada taşlı su içmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, büyük bir yenilgi alacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına delalettir.

Rüyada taşlı su içmek gördüyseniz:

  • Parasal konularda epeyce bir rahatlama gözleniyor.

Rüyada taşlı su içmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, bereketli ve hayırlı olacağına işaret eder.

Rüyada kaynak suyundan içmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, hayırlı bir haber alınacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Rüyada ırmaktan su içmek elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çok fazla su içmek çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada yerden çıkan suyu içmek önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru su içmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına delalettir.

Rüyada dağda su içmek bugüne kadar kendisine müsamaha gösteren ailesinin artık destek vermeyeceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okyanus suyu içmek çok daha büyük adımların atılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments