Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden çıkan suyu içmek

Rüyada yerden çıkan suyu içmek

Rüyada yerden çıkan suyu içmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, beklenilen takdiri alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına yorulur.

Rüyada yerden çıkan suyu içmek gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız, geçmişin hatırını hiçe sayarak sizi kötü şekilde kırabilir.

Rüyada yerden çıkan suyu içmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine rivayet eder.

Rüyada bir yerden su içmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine işaret eder.

Rüyada yerden su içmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada bir yerden su çıktığını görmek para kazanmasına da vesile olacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden suya atlamak verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden su fışkırmasını görmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yerdeki suyu silmek dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, iyi bir zanaatkar olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yerden su fışkırmak tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments