Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okyanus suyu içmek

Rüyada okyanus suyu içmek

Rüyada okyanus suyu içmek problemleri teker teker çözeceğine, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, kişinin rahat edeceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalettir.

Rüyada okyanus suyu içmek gördüyseniz:

  • Hiçkimse hiçkimseyi tolere etme havasında olmayabilir.

Rüyada okyanustan su içmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada okyanus suyu içmek keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına inanılır.

Rüyada okyanus suyu görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına işarettir.

Rüyada okyanusun yükseldiğini görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada okyanusda balık görmek arzularının yerine geleceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına delalettir.

Rüyada okyanusta olduğunu görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada okyanusta uçmak maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada okyanus aşmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments