Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dağda su içmek

Rüyada dağda su içmek

Rüyada dağda su içmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, aile saadetinin de artacağına, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına inanılır.

Rüyada dağda su içmek gördüyseniz:

  • Mevcut planlara sekte vuracak dahi olsalar, olan bitenden fayda sağlama olanağınız olabilir.

Rüyada dağdan su içmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada dağ suyu içmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağda su içmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine inanılır.

Rüyada dağdan su fışkırdığını görmek birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağdan su aktığını görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, işlerin düzene gireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dağdan akan su görmek çok zor bir duruma düşeceğine, iş alanında tıkanmaların, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

Rüyada dağ ve su görmek büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada dağdan su geldiğini görmek sorunların teker teker aşılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments