Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ırmaktan su içmek

Rüyada ırmaktan su içmek

Rüyada ırmaktan su içmek darlığa ve yokluğa düşeceğine, istediği başarıyı göstereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, rüya sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, işlerin düşeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, huzura ve rahata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada ırmaktan su içmek gördüyseniz:

  • Eleştiri veya şikayetlere maruz kalmak istemiyorsanız evdeki sorumluluklarınızı ihmal etmeyin.

Rüyada ırmaktan su içmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su ırmak emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına işaret eder.

Rüyada ırmakta su görmek belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada su ırmak görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına delalet eder.

Rüyada tabaktan su içmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, hafif ve iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada su almak ve içmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada tuvalette su içmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, işlerin kapanacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada su içmek ve doymamak çok istenen bir şeye sahip olunacağına ve zorlukların aşılacağına, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments