Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla su içmek

Rüyada çok fazla su içmek

Rüyada çok fazla su içmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, amaçlarına nail olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, keyfinin ve moralinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada çok fazla su içmek gördüyseniz:

  • İyi görünme arzunuz artıyor.

Rüyada çok fazla su içmek bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, yurtdışına gidileceğine, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birden fazla sigara içmek yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çok fazla sigara içmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine delalettir.

Rüyada fazla ilaç içmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çok fazla su görmek büyük fırsatlar elde edeceğine, hane içine ay doğacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine delalettir.

Rüyada kumlu su içmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, işlerinin artacağına alamet eder.

Rüyada musluk suyu içmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada atık su içmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, her daim aile tarafından kollanacak olan rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments