Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaynak suyundan içmek

Rüyada kaynak suyundan içmek

Rüyada kaynak suyundan içmek zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, yapılacak araştırmalar ve ortaya konulacak çabaya rağmen sorunun bir türlü düzeltilmeyeceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sevdiği kimseden hayır göreceğine inanılır.

Rüyada kaynak suyundan içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada bir kaynaktan su içmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, umutlarının da tükeneceğine inanılır.

Rüyada kaynak suyundan içmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada su kaynağı görmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada kaynak suyunda yüzmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kaynak suyu görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk su kaynağı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine inanılır.

Rüyada kaynak su çıktığını görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments