Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı su görmek

Rüyada taşlı su görmek

Rüyada taşlı su görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, maddi durumunun her zaman çok iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı su gördüyseniz:

  • Bırakın her şey akışında yolunu bulsun.

Rüyada suyu taşırmak işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine inanılır.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına işaret eder.

Rüyada taştan su aktığını görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada suya taş attığını görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinden taş toplamak sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, rahat bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada taşan su görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments