Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya taş attığını görmek

Rüyada suya taş attığını görmek

Rüyada suya taş attığını görmek rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada suya taş attığını gördüyseniz:

  • Doğru şeyleri doğru nedenlerle yapmalısınız.

Rüyada suya taş attığını görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, rahat bir hayata başlayacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada göle taş attığını görmek kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, düşman malından yemeye alamet eder.

Rüyada bir kadının taş attığını görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına alamet eder.

Rüyada denize taş attığını görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, çok büyük borçlar alacağına rivayet eder.

Rüyada köpeğe taş attığını görmek dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin bana taş attığını görmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada birine taş attığını görmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada birinin sana taş attığını görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments