Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyu taşırmak

Rüyada suyu taşırmak

Rüyada suyu taşırmak feraha ereceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada suyu taşırmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şanslı olmakla beraber karşı cinsi istismar etmeye eğilimli olabilirsiniz.

Rüyada taş ve su görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına delalet eder.

Rüyada taşan su görmek toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada taştan su aktığını görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalettir.

Rüyada suyun içinde taş görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek üstünlük elde edeceğine, yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evde su taşması görmek yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, parasız kalacağına işaret eder.

Rüyada su içinde taş görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Rüyada suyun içinden taş toplamak üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, işlerin sürekli artacağına, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments