Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su taştığını görmek

Rüyada kuyudan su taştığını görmek

Rüyada kuyudan su taştığını görmek çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, daima afiyette olacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su taştığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Rüyada kuyudan su taşması görmek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine delalettir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, özellikle bu dönemde alacağı kararlardan dolayı ileriki zamanlarda pişmanlık veya sıkıntı duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekip içmek gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, maddi zararının giderileceğine, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuyuda temiz su görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su çıkarmak çok sevinçli haberler alacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada kuyuda su görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, işveren pozisyonuna geleceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su almak işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments