Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyun içinden taş toplamak

Rüyada suyun içinden taş toplamak

Rüyada suyun içinden taş toplamak sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada suyun içinden taş toplamak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada suyun içinden taş toplamak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içinde taş görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada suyun içinde taş görmek çektiği yokluğun unutulacağına, daha sonra işlerin açılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinden altın toplamak kişinin malını kaybedebileceğine, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde bozuk para toplamak iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içinde para toplamak insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinden balık toplamak yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyun içinden mantar toplamak sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments