Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taştan su aktığını görmek

Rüyada taştan su aktığını görmek

Rüyada taştan su aktığını görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, maddi olarak büyüyeceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada taştan su aktığını gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan ise kalbinizi açmış, ilgilendiğiniz bir insanın hayatınıza girmesini bekliyorsunuz.

Rüyada taştan su aktığını görmek kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, hasret giderileceğine yorulur.

Rüyada akuamarin taşı görmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına inanılır.

Rüyada sıcak su aktığını görmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın rüya sahibine geleceğine, güzel haberlerin alınacağına, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada su akmasını görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına delalettir.

Rüyada musluktan çamurlu su aktığını görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, geçim kaygısı duymayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve su aktığını görmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada buzdolabından su akması görmek birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinden su aktığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments