Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşan su görmek

Rüyada taşan su görmek

Rüyada taşan su görmek para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına, tabiri caizse can bulacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada taşan su gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Rüyada taştan su aktığını görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyu taşırmak yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada taştan su çıktığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına delalet eder.

Rüyada taşlı su görmek zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada taş ve su görmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, işlerinin çok yolunda gideceğine delalet eder.

Rüyada yağmur suyunun taştığını görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ailesinden hayır göreceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments