Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağım suyunun taştığını görmek

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, sıkıntılar son bulacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, huzur ve şifa bulacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada lağım suyunun taştığını gördüyseniz:

  • Bir diğer ihtimal de, ruhen kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayabilecek danışmanlardan akıl almaya başlamanız olabilir.

Rüyada lağım suyunun taştığını görmek mutluluğunun büyüyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına inanılır.

Rüyada lağım taştığını görmek çok sayıda borca gireceğine, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada lağımın taştığını görmek yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım taşması görmek sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret eder.

Rüyada lağım suyu görmek hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, zararının büyük olacağına, bereketin artacağına işarettir.

Rüyada lağım suyuna girmek edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına tabir olunur.

Rüyada lağım suyuna düşmek herkesin dikkatinin çekileceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve bundan sonra maddi konulardan daha dikkatli davranacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine alamet eder.

Rüyada lağım suyunda boğulmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, istenmeyen bir yolculuğa, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments