Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyudan su taşması görmek

Rüyada kuyudan su taşması görmek

Rüyada kuyudan su taşması görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayatının düzene gireceğine, yalan söyleyen bir kişinin aile ilişkilerine büyük zarar verecek bir yalanının ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su taşması gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Rüyada kuyudan su taştığını görmek içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, işinde çok ilerleyeceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuyudan su taşması görmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, para kazanmaya başlayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyudan taş çıkarmak itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet eder.

Rüyada kuyudan su içmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kuyudan su çıkarmak namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, imkânlarının da genişleyeceğine, itibarını zedeleyeceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su taşımak çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kuyudan su çekip içmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada kuyudan su çekmek görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments