Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saat alıp takmak

Rüyada saat alıp takmak

Rüyada saat alıp takmak şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada saat alıp takmak gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri yarım bırakmayın.

Rüyada saat alıp takmak elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine işarettir.

Rüyada saat almayı görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, mal ve rızkın çoğalmasına işaret etmektedir.

Rüyada saat almaya gitmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küpe alıp takmak üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın yüzük alıp takmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada birinden yüzük alıp takmak sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, günahlarının affedileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada yüzük alıp takmak hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments