Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir kenarında durmak

Rüyada nehir kenarında durmak

Rüyada nehir kenarında durmak alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, zorlukların bir anda biteceğine, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin muradına ereceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, makama ve rızka sahip olacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada nehir kenarında durmak gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Rüyada nehir kenarında durmak büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine delalet eder.

Rüyada denizin kenarında durmak bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada cam kenarında durmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla uçurumun kenarında durmak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçurumun kenarında durmak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yenileceğine, şifa bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurum kenarında durmak sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz kenarinda durmak neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nehir kenarında ev görmek hastalıkların yakınına uğramayacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments