Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan bir nehir görmek

Rüyada akan bir nehir görmek

Rüyada akan bir nehir görmek eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, yeni çalışmalara girişileceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına, ömür boyu başarılı olacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada akan bir nehir gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada ters akan nehir görmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada bulanık akan nehir görmek başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hızlı akan nehir görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan bir nehir görmek hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, bir sebeple bazı kişilerden azar işitileceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına inanılır.

Rüyada akan nehirden geçmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına inanılır.

Rüyada akan nehir görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan nehirde yüzmek para sahibi olacağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına işarettir.

Rüyada tersine akan nehir görmek içinin ferahlayacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments