Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehirden kurtulmak

Rüyada nehirden kurtulmak

Rüyada nehirden kurtulmak rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada nehirden kurtulmak gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmamalısınız.

Rüyada nehirden kurtulmak işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, torunlarına dahi yeteceğine, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına yorulur.

Rüyada sütten nehir görmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde abdest almak yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehirde sandal görmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine işaret eder.

Rüyada bulanık nehir görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, uzun yıllar yaşayacağına inanılır.

Rüyada köpüklü nehir görmek yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacağına alamet eder.

Rüyada orman ve nehir görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, elindekileri de alıp götüreceğine ve bu durumunda rüya sahibi için büyük bir hayal kırıklığı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nehire düştüğünü görmek elini attığı her işi yerine getireceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments