Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı kum görmek

Rüyada taşlı kum görmek

Rüyada taşlı kum görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı kum gördüyseniz:

  • Bazı konulara yaklaşımlarınız veya bazı problemlere getirdiğiniz çözümler diğer kişilerle aynı olmayabilir.

Rüyada taşlı kum görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine işaret eder.

Rüyada taş kum görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına tabir olunur.

Rüyada kum taş görmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taş ve kum görmek mutlu olacağına ve güleceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kum ve taş görmek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, hastalıkların son bulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına yorulur.

Rüyada kum üzerinde yatmak alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kum atmak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına işaret etmektedir.

Rüyada kumdan mezar görmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, geçmişi unutup geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments