Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum üzerinde yatmak

Rüyada kum üzerinde yatmak

Rüyada kum üzerinde yatmak özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, o kapıyı kapatacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada kum üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlardan veya tartışmaya dönebilecek diyaloglardan kaçınmanız gerekiyor.

Rüyada kum üstünde yatmak çok büyük insanlar arasına gireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada kumda yatmak kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, her zaman çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada kumun üstünde yatmak uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada kum üzerinde yatmak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada kumlu ayak görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kum havuzu görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sahilde kum görmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sevinç dolu haberler alacağına, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kumlu ayakkabı görmek konfor ve lüks içinde yaşayacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments