Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum taş görmek

Rüyada kum taş görmek

Rüyada kum taş görmek dertlerinin biteceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada kum taş gördüyseniz:

  • Kontrolden çıkan olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada taşlı kum görmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kum ve taş görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kum taş görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına inanılır.

Rüyada taş kum görmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada taş ve kum görmek gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine delalet eder.

Rüyada birinin üzerine kum atmak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada kumun içinde para bulmak aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine yorulur.

Rüyada kum serpmek keyiflerinin yerinde olacağına, huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments