Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kum ve taş görmek

Rüyada kum ve taş görmek

Rüyada kum ve taş görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, sağlığının yerinde kalacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Rüyada kum ve taş gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan kişiler size bedelleri olan hatalar yaptırabilir.

Rüyada kum taş görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada taş ve kum görmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, eğlenceli şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada taşlı kum görmek kendisini korumaya alacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum ve taş görmek malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada taş kum görmek gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kum çakıl görmek sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada kum tanesi görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak deniz kumu görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments