Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş ve kum görmek

Rüyada taş ve kum görmek

Rüyada taş ve kum görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada taş ve kum gördüyseniz:

  • Sizinle ortak planlar yapmaktan keyif alan kişilerle vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada kum taş görmek hiçbir şeyin planladığı gibi olmayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, bol muhabbette olacağına inanılır.

Rüyada kum ve taş görmek unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, maddi olanaklarını daha iyi hale getirmek için çaba göstereceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Rüyada taş ve kum görmek atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, dileklerinin yerine geleceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada taş kum görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı kum görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, çözüm yolları bulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli kum görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çuvalla kum taşımak hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine işarettir.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments