Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taş kum görmek

Rüyada taş kum görmek

Rüyada taş kum görmek eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada taş kum gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada taş ve kum görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, ayağa kalkacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine delalettir.

Rüyada taş kum görmek endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kum taş görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taşlı kum görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada kum ve taş görmek hayatının güllük gülistanlık olacağına, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada su ve kum görmek gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kızgın kum görmek gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, onları gerektiği gibi değerlendiremeyeceğine yorulur.

Rüyada ağzından kum tükürmek ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments