Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine kum atmak

Rüyada birinin üzerine kum atmak

Rüyada birinin üzerine kum atmak çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, yüzünün her daim güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kum atmak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar, kanuni konular, vergiler v.b önemli mevzuları hafife almak sorunlara neden olabilir.

Rüyada kürekle kum atmak fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına tabir olunur.

Rüyada kum atmak yükseleceğine, atılım yapacağına, malını ve canını emniyete alacağına, bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin üzerine kum atmak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, evlatlarının hayrını göreceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara kum atmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, büyük atılımlar yapacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine delalettir.

Rüyada kum içinde para bulmak kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kumdan altın çıkarmak bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine alamet eder.

Rüyada kumdan dağ görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada kumun üstünde yatmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments