Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumdan mezar görmek

Rüyada kumdan mezar görmek

Rüyada kumdan mezar görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, dertlerin artacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, iyileşeceğine, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Rüyada kumdan mezar gördüyseniz:

  • Kararsızlığınız veya biraz tembellik etme eğiliminde olmanız yapabileceklerinizi kısıtlamanız anlamına gelebilir.

Rüyada mezara kum atmak sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, daima ona hürmet göstereceğine tabir olunur.

Rüyada kumdan mezar görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına yorulur.

Rüyada evin içinde kum görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz deniz kumu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına inanılır.

Rüyada kumun içinde altın bulmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine delalettir.

Rüyada saçta kum görmek işlerinde yaşanan aksiliklerin herhangi bir sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet eder.

Rüyada kumda akrep görmek rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kum ve toprak görmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments