Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dereden yüzerek geçmek

Rüyada dereden yüzerek geçmek

Rüyada dereden yüzerek geçmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına, prestij kaybı yaşanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dereden yüzerek geçmek gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Rüyada dereden yüzerek geçmek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, büyük bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak dereden geçmek yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, mal mülk kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kirli dereden geçmek alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarından geçmek işlerine bereket geleceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada derenin üstünden geçmek rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, şansının artacağına delalettir.

Rüyada bulanık dereden geçmek saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine delalettir.

Rüyada dereden geçmek kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments