Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere kenarından geçmek

Rüyada dere kenarından geçmek

Rüyada dere kenarından geçmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, fakirlerin güleceğine, görgülü ve kültürlü olacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına işaret eder.

Rüyada dere kenarından geçmek gördüyseniz:

  • Çeşitli tersliklere karşı dostlar imdadınıza yetişiyor.

Rüyada dere kenarından geçmek yokluğun biteceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dere kenarında yürümek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına, kazancının günden güne çok artacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarı görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, işlerinin düşeceğine tabir olunur.

Rüyada dere kenarında yılan görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada dere kenarında çamaşır yıkamak aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Rüyada dere kenarından yürümek sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, mutlu günler göreceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada dere kenarında uyumak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere kenarında görmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, kısmetlerinden olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments