Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı bilezik takmak

Rüyada taşlı bilezik takmak

Rüyada taşlı bilezik takmak aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • yeniliklerle birlikte kendinize oldukça hızlı bir yol seçmeyi planlıyorsunuz.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Rüyada taşlı bilezik takmak endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızına bilezik takmak çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntü veren olayların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük altın bilezik takmak hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına, rızkın ve kısmetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak yetkili bir göreve atanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments