Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızına bilezik takmak

Rüyada kızına bilezik takmak

Rüyada kızına bilezik takmak hayatının bir anda renkleneceğine, üzüntülerin son bulacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, huzurlu günlerin biteceğine inanılır.

Rüyada kızına bilezik takmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamak, düşündüklerinizi söylemek için bir süredir ihtiyacınız olan dinleyicilere kavuşabilirsiniz.

Rüyada bir kıza bilezik takmak diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada kızına bilezik takmak çeşitli zorluklar yaşatan bir arkadaşın artık kendisinden uzaklaşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, önün açılacağına, şansının bahtının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneye altın bilezik takmak çok rahat bir şekilde çalışacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, çok farklı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine altın bilezik takmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet eder.

Rüyada başkasının koluna bilezik takmak uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak kalkınacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments