Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda altin bilezik takmak

Rüyada kolunda altin bilezik takmak

Rüyada kolunda altin bilezik takmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinin sarpa saracağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine alamet eder.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada kolunda altin bilezik takmak büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, başarıların devamlı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada koluna bilezik takmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada koluma altın bilezik takmak sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, daha büyük adımlar atılacağına, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına rivayet eder.

Rüyada koluma bilezik takmak zenginlik elde edeceğine, hem ün sahibi olacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Rüyada koluna burma bilezik takmak borçlarının da kapanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, yeni işler peşinde koşulacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik koluna takmak sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments