Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük altın bilezik takmak

Rüyada büyük altın bilezik takmak

Rüyada büyük altın bilezik takmak sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Rüyada büyük altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Katılacağınız toplantı ya da sosyal aktivitelerde yeteneklerinizi gösterebilirsiniz.

Rüyada büyük altın bilezik takmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni altın bilezik takmak kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik yüzük takmak sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada sağ kola altın bilezik takmak kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, daha iyi mağazalardan giyineceğine tabir olunur.

Rüyada altın ve gümüş bilezik takmak bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolye takmak amacına nail olacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet eder.

Rüyada altın bileziği koluna takmak geçmişin kötü izlerinin silineceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinden altın bilezik takmak atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments