Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koluna altın bilezik takmak

Rüyada koluna altın bilezik takmak

Rüyada koluna altın bilezik takmak sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, kişinin sevdiğine kavuşarak, muradına ereceğine, günahkâr olacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine delalettir.

Rüyada koluna altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Hassas konulara veya ortamlara girmek durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada altın bilezik koluna takmak üzüleceğine, yıpranacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Rüyada birinin koluna altın bilezik takmak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, gözyaşlarının dineceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendi koluna altın bilezik takmak rahatının da yerine geleceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada altın bileziği koluna takmak bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına tabir olunur.

Rüyada koluna altın bilezikler takmak kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada koluma altın bilezik takmak işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada koluna altın bilezik takmak büyük bir aşk yaşayacağına, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, sermaye kaybedeceğine inanılır.

Rüyada başkasının koluna bilezik takmak aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, nahoş sözler işiteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments