Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi taşlı bilezik takmak

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, batıl amele, çok güzel adımlar atılacağına, durumunuzun iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Provokatif kişilere karşılık vermemek zor olabilir.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, inancının eksileceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bilezik takmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet eder.

Rüyada mavi boncuklu bilezik takmak parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine alamet eder.

Rüyada taşlı bilezik takmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, amacına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sağlığının geri geleceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine işarettir.

Rüyada mavi taşlı bilezik görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi taşlı yüzük takmak aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasına altın bilezik takmak karanlığın biteceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments