Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düğünde altın bilezik takmak

Rüyada düğünde altın bilezik takmak

Rüyada düğünde altın bilezik takmak sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, işinden evine gidip geleceğine, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler işleri kolaylaştırmasa da, siz yolunuzdan şaşmayın.

Rüyada düğünde altın bilezik takmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Rüyada düğünde bilezik takmak iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde altın bilezik görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına inanılır.

Rüyada altın bilezik ve kolye takmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada altın bilezik almak ve takmak sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine altın bilezik takmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına yorulur.

Rüyada altın bilezikler takmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın gümüş bilezik takmak yaşam şartlarının düzeleceğine, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments