Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada yeşil taşlı bilezik takmak manevi rahatlamaya erileceğine, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada taşlı bilezik takmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada mavi taşlı bilezik takmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, zorlukların aşılacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet eder.

Rüyada yeşil taşlı bilezik görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada yeşil taşlı altın yüzük takmak ters giden durumların düzeltileceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil taşlı takı takmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil taşlı yüzük takmak saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik ve yüzük takmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments